وبلاگ ترفندهای کامپیوتر-پاک کردن ضد ریکاوری Delete Anti Recovery
با عرض سلام و خسته نباشید
عزیزی با نام Fit سوال کردند که چگونه میشود داده و یا فایلی را پاک نمود بگونه ای که دیگر نشود آن را باز یابی کرد:
بیشتر کسانی که رایانه های خود را بعد از مدتی استفاده ،برای فروش میگذارند شاید نمی دانند که تمامی اطلاعات هاردشان قابل بازیابی یا Recovery میباشند لذا تنها به یک فرمت ساده و نصب مجدد ویندوز بسنده میکننده در هنگام فروش رایانه شخصیتان اگر برایتان امکان دارد هارد دیسک خود را بردارید و هارد مجددی را روی آن قرار دهید تا داده های خود را از دست اشخاص دیگر دور نگهدارید.
خیلی ها در هنگامی که رایانه خود را برای تعمییر و یا سرویس کردن ،به برخی تعمیرگاههای بدون مجوز میبرند ، داده های خود را در معرض هرگونه سوء استفاده قرار داده اند هرچند اگر امکان دارد هارد خود را بردارید و به تعمیرگاههای مجاز بدهید تا تعمیرات را روی سیستمتان انجام دهند.
خوب ولی برای خیلی سوال پیش خواهد آمد که حالا اگر مجبور شدیم که داده ای را کاملا حذف کنید آیا Shift+Delete+Enter بسنده میکند ، فرمت کردن درایو کافی است:
باید خدمت شما این مطلب را عرض کنم ،هر اطلاعاتی که روی هاردتان وجود دارد 2 مکان دارد ،یکی مجازی و دیگری حقیقی،مکان مجازی همان آیکون یا عکسنشان آن است و مکان حقیقی آن ،اطلاعاتی است که شاخک هارد بروی هارد دیسک میکشد،خوب کاملا روشن است که اگر عکسنشان را پا کنیم تنها از مکان مجازی و قابل دید حذف شده است و نه از روی دیسک هارد ، خوب نگران نباشید جای امیدی هست که داده های شما به کل حذف شوند.
روش اول : از نرم ازفزار های بسیار قوی برای حذف کردن داده ها از روی دیسک هارد استفاده کنید،که البته باید بسیار تخصصی عمل کنید و حتما نرم افزاری را که میخرید باید بدانید که آیا مربوط به درایو های با کابل IDE است و یا کابل Sata و به چه نوع از فرمت درایوها میخورد NTFS ویا Fat32 و یا ... این اطلاعات را میتوانید از فروشنده و فروشگاه های مجاز عرضه نرم افزار بپرسید.
روش دوم روشی است که خیلی ها آن را میدانند و شاید خیلی ها هنوز این روش را نشنیده اند:شروع کار شما به این گونه است که ابتداباید بدانید که میخواهید تمامی هارد خودتان را پاک کنید و یا درایو خاصی را میخواهید پاک کنید ما فرض را بر این میگذاریم که شما قصد دارید درایو D: سیستم را پاک کنید (میتوانید در هنگام نصب ویندوز ، استفاده از دیسک های دارای قابلیت Boot و استفاده از دیسکت Flappy ،برخی سی دی های نرم افزاری بوت دار) درایو D را ابتدا فرمت کنید فرض ما بر این است که نوع درایو D: ß NTFS است بعد از Format کردن حالا نوع آن را عوض کنید و به Fat32 تبدیل میکنیم سپس درایو را فرمت کنید حالا نوع درایو را به نوع قبلی خود تغییر دهید یعنی به NTFS باز گردانید حالا بازهم درایو را فرمت کنید .
برای اطمینان از این ترفند شما میتوانید که از یک برنامه بازیابی استفاده کنید تا بازیابی نشدن آن درایو و صحت این ترفند برایتان قابل توجه باشد.
با تشکر وبلاگ ترفندهای کامپیوتر
:: بازدید از این مطلب : 324
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0